Két év kényszerpihenő után szeptember 2-4. között ismét kiköltöznek az óriás bográcsok a múzeum előtti Vízi bástyára, ahol a hagyományokhoz híven elstartol a XXV. Nemzetközi Tiszai Halfesztivál – írta a Szeged 365.hu. Frank Sándor, Venesz-díjas mesterszakács, a Szegedi Halfesztivál főszervezője elmondta, gőzerővel folynak már a rendezvény előkészületei és már megvan a három napos esemény teljes programja is. A Partfürdőn a halfőzők mérik össze tudásukat és mindenki saját maga készíti el bográcsban az általa féltve őrzött receptúra szerint a halászlevet. Mindeközben a Huszár Mátyás rakpartra már pénteken kitelepülnek a halászcsárdák, kézművesek, borászok és sörfőzők. A programok között pedig megtalálható például a Gera Fivérek, a Zsomboys, vagy éppen Raksa Bernadett előadása is.