19:00 - 23:59 Club 88 Heti műsor

Az Aalborgnak kedvezett a hóvihar

Kikapott Aalborgban a Pick Szeged. Az eredeti tervek szerint szerda este háromnegyed 7-es kezdéssel kellett volna megrendezni a két csapat Bajnokok Ligája találkozóját, azonban az óriási hóvihar miatt nem tudtak időben megérkezni a felek, így háromnegyed 9-re kellett tolni a kezdés időpontját. Jobban kezdett a hazai együttes, amely a félidőben már kettővel vezetett, a meccs végére ezt pedig növelni tudták: 34-30-ra nyert a dán alakulat.

A vendégek spanyol edzője, Juan Carlos Pastor a meccs után elmondta, nagyon rosszul kezdtek, kihagytak egy hetest és egy indítást. Végig rosszul védekeztek. A második félidőben volt esélyük visszajönni a meccsbe, de magukhoz képest rengeteget hibáztak, így nem nyerhettek. Sokkal pontosabban lőttek a hazai játékosok, ez jelentette a különbséget – fogalmazott a tréner.

A Szeged jelenleg a csoportja 3. helyén áll. Szombaton az Eger együttesét fogadják a bajnokságban az Újszegedi Sportcsarnokban, majd jövő héten csütörtökön a THW Kiel-el játszanak a BL-ben, akkor már az új otthonukban, a Pick Arénában.